Studievejledningen på Asmildkloster tager udgangspunkt i dig!

Er du er i tvivl om hvad du skal lave i fremtiden? Vil du gerne vide mere om de forskellige uddannelsesretninger på skolen? Vores vejlederteam står klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål.

Studievejledningen er for dig der ønsker at tage en videregående uddannelse.

Studerende på skolen bruger også til tider studievejlederen som sparringspartner, for at opnå en fornuftig plan for deres videre studieforløb. Formålet med studievejledningen er at give dig og dine medstuderende den rette information og vejledning, således at du kan foretage kvalificerede valg i faglige samt studierelaterede forhold.

Har du svært ved at læse eller stave? Du kan sagtens få en uddannelse du kan bruge til noget alligevel. Har du svært ved at læse eller stave, er det en god idé at kontakte skolen 2-3 måneder før uddannelsesstart og fortælle om din udfordring.

Vi vil hjælpe dig med at afdække dine udfordringer med læse-/skrivefærdigheder eller andre forudsætninger af indlæringsmæssig karakter. Sammen lægger i en plan for hvilke hjælpemidler eller tiltag, der vil være hensigtsmæssige for lige præcis dig!

Aftal en tid til studievejledning Skolens studievejledning har ingen fast kontortid. Du kan kontakte os enten pr. mail eller telefonisk for at aftale et mødetidspunkt, der passer dig bedst. 

Elin Maagaard

Studievejleder – plantefokus
em@asmildkloster.dk
86 67 32 22

Majbrit Duch

Kontorleder og studievejleder
md@asmildkloster.dk
86 67 32 22

Anne Bay

Læsevejleder og mentor
ab@asmildkloster.dk
86 67 32 22

Kære elev, Du har nu mulighed for at tage 3 måneder af din landbrugspraktik i udlandet gennem Travel to Farm og din skole med tilskud fra ERASMUS + projektet; ” Local skills in a European context”.

Fordelen ved at tage praktik gennem ERASMUS+ er, at du får økonomisk støtte til dit ophold samt hjælp til at ordne alt det praktiske – bedre kan det ikke blive: et gratis praktikophold, hvor alt praktisk bliver ordnet for dig! Læs denne lille folder igennem og se, om du er kvalificeret til programmet… og så er det ellers bare om at komme i gang med at søge. Grib chancen nu – det bliver dit livs oplevelse!

Se folder med mulighederne her: 

Landmænd skal kunne regne den ud. Derfor screener vi i Gf1 og Gf2 elevers matematik færdigheder.

Vi gennemfører samtaler og afdækker hvor der skal sættes målrettet ind med træning. Og så går vi igang.

Læs kort artikel om projektet. Projektets initiativer nu implementeret på Asmildkloster Landbrugsskole og dermed allerede igang med at gøre vores gode elever endnu mere MatematikKlare.

Se artikel her

eVejledning er en landsdækkende mulighed for at få anonym vejledning om uddannelse og job. Du kan få vejledning dag – aften og weekend på telefon, chat og mail.  eVejledning tilbyder også digitale møder, som du nemt kan deltage i. Du kan også finde os på sociale medier, hvor du kan få relevante nyheder om uddannelser, uddannelsesvalg og jobmuligheder.

eVejledning vejleder om alle uddannelser i Danmark og på UddannelsesGuiden finder du forskellige værktøjer, du kan bruge i dit valg af uddannelse. eVejlederne vil bruge værktøjerne og vil også udfordre og perspektivere dit valg i forhold til jobmuligheder. Du kan derfor opleve, at vi opfordrer dig til at kontakte os flere gange og at du imellem vejledningerne selv har arbejdet med et værktøj.

eVejledning – glæder sig til at møde dig – HER

Velkommen til Brobygning på Asmildkloster Landbrugsskole. Her finder du information om brobygning for 9. og 10. klasse på Landbrugsuddannelsens EUD og EUX.

Faktaark om brobygning 9. klasse – EUD

 

Faktaark om 10. klasse – EUD

 

Faktaark om EUX – Er på vej…

 

“Du er velkommen til at booke en samtale hvor vi sammen med dig afklarer mulighederne og spørgsmål – så du har det bedste grundlag for at træffe en beslutning om uddannelse og din fremtid.